Werkwijze

movemore_personal_training_over_movemore_werkwijze

Als u geĆÆnteresseerd bent in personal training van MoveMore, kunt u een afspraak maken voor een vrijblijvend intakegesprek. U krijgt dan voorafgaand aan dit gesprek een vragenformulier toegestuurd, hierin zullen vragen staan m.b.t. dagindeling, vrijetijdsbesteding, werksituatie, eet- en drinkgedrag, sporthistorie etc. Op die manier bepaalt u zelf de duur van het traject en stelt u uw doel voordat u het traject ingaat.

 

SAMENWERKEN OM UW DOEL TE BEREIKEN

MoveMore zal uiteraard zeer vertrouwelijk met uw gegevens omgaan. Tijdens het intakegesprek zullen uw doelen naar voren komen, de trainer zal samen met u bepalen wat de meest geschikte weg is om deze doelen te bereiken. Daarnaast zullen de tarieven worden besproken en is het tevens een mooie eerste kennismaking tussen u en uw personal trainer.

 

TRAININGSPROGRAMMA OP MAAT GEMAAKT

Als u na het intakegesprek besluit om vol enthousiasme met MoveMore aan de slag te slaan, volgt er een test om zo meer inzicht te krijgen in uw belastbaarheid en uitgangssituatie. Zo kan de trainer optimaal bepalen hoe te starten en voor u een op maat gemaakt programma opstellen.

De vorderingen zullen tijdens het traject steeds weer gemeten en geƫvalueerd worden om te kijken of u op de juiste weg zit. Dit typeert de inspirerende werkwijze van MoveMore.