Referenties

U kunt op deze site veel informatie over MoveMore verkrijgen, maar wat hebben klanten en referenties eigenlijk te zeggen over MoveMore? Lees het hier.

 • Roland Kahn, Mode Ondernemer

  Leeftijd: 63

  Beroep/functie: Mode ondernemer o.a. Coolcat, America Today en Sapph

  Woonplaats: Amsterdam


  Ervaring met PT van Onne: Ik ben ruim 9 jaar geleden begonnen te trainen met Onne, nadat ik herstelt was van een zware hernia operatie. We trainen 2 a 3 keer per week, waarbij hij met humor, zeer motiverend en altijd oplettend zorgt dat ik mijn grenzen verleg. Hij brengt de nodige kennis en variatie waardoor je steeds scherp gehouden wordt.


  Roland kan PT van Onne aanraden omdat: Trainen met Onne is plezier, inspanning en ontspanning. Wij zijn vrienden voor het Leven!

 • Gerke Vegelien, Fotograaf

  Leeftijd: 66

  Beroep/functie: Fotograaf van Studio Gerke Vegelien

  Woonplaats: Laren


  Ervaring met PT van Onne: Onne traint ons een keer per week. De bedoeling is dat we soepel blijven, spieren gebruiken die we anders niet gebruiken en deze sterker en soepeler maken. Ons is opgevallen dat Onne heel goed en geconcentreerd met je bezig is, in een ontspannen sfeer. Ons doel is niet om enorme spierbundels te krijgen, maar lenig te zijn en over een goede conditie te beschikken.


  Gerke kan PT van Onne aanraden omdat: Ik kan Onne van harte aanbevelen omdat het in mijn ogen een ervaren en goed opgeleide persoon is, die bovendien aangenaam in de omgang is.

 • Marjolijn v/d Sleen, Mondzorgkundige

  Leeftijd: 32

  Beroep/functie: Mondzorgkundige

  Woonplaats: de Meern


  Ervaring met PT van Onne: Sporten is in mijn leven erg belangrijk. Niet alleen om me fit te voelen maar ook om gezond te blijven. Hoewel ik zelf vaak sportte zag ik geen vooruitgang, daarom ben ik in juli 2011 met personal training begonnen.


  Onne heeft mij geholpen mijn doelen te bereiken. Zo ben ik o.a. binnen 2 maanden 10cm op mijn taille kwijtgeraakt. Hij begeleidt me erg goed en zorgt ervoor dat elke les weer uitdagend is. Hij kijkt naar het totaalpakket, want naast de begeleiding geeft hij je ook voedingsadvies.


  Marjolijn kan PT van Onne aanraden omdat: Ik zou het kunnen aanraden, omdat iedereen die van sporten houdt af en toe ook wat extra begeleiding nodig heeft, om je lichaam in topvorm te houden. Ik waarschuw wel, want als je eenmaal bent begonnen met trainen bij MoveMore, je niet meer zonder de personal training van Onne kan.