Personeel gezocht!

July 25, 2015 by in Geen categorie

Dream-job

MoveMore is een body and life change studio, waarbij Personal en Smallgroup coaching de norm is. De missie van MoveMore; Een beter leven en mooier lichaam voor een ieder die aan zichzelf wilt werken. De focus van MoveMore ligt dus echt op hulp bieden aan mensen die de wens hebben een lichaams- en levensverandering door te maken. MoveMove werkt daarom op basis van 4 pijlers, namelijk;

• Gedrag
• Voeding
• Training
• Herstel

Bij MoveMore gaan we met alle vier de pijlers aan de slag, zodat de klant tot de best mogelijke resultaten kan komen. Deze vier pijlers kunnen naar onze mening niet los van elkaar gezien worden.

Wegens groei zijn wij voor de pijler Training op zoek naar een;

Skill Coach Fitness M/V

Wie zoeken wij?

MoveMore is voor de avonduren in haar studio in Utrecht (industrieterrein Lageweide) op zoek naar gevorderde instructeurs die echt een passie hebben voor sport. Die door opleiding en ervaring een zeer goede basiskennis hebben van met name krachttraining. Die communicatief sterk zijn en een goed inlevingsvermogen hebben. Bij MoveMore ligt de lat hoog wat betreft de kwaliteit van trainingen die wij aanbieden. Wij gaan een commitment aan met onze klanten en onze klanten met ons. Daarom zoeken wij mensen die een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben en in staat zijn om zelfstandig te kunnen werken. Zowel wij, als onze klanten gaan ervoor en werken beide hard samen om het gestelde doel te bereiken.

Wat bieden wij jou?

– een inspirerende werkomgeving
– boven marktconform salaris
– verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
– ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen
– de mogelijkheid om echt als volwaardig Skill Coach aan de slag te gaan en helpen de levens van je klanten te veranderen, door ze echt te trainen en coachen in plaats van ze alleen maar bezig te houden.

Wij zijn op zoek naar mensen die een volgende stap willen maken in hun carrière. MoveMore heeft een duidelijke visie voor de toekomst en in die toekomst is er ruimte voor mensen die willen leren en ontwikkelen. Wij van Movemore willen een verandering teweegbrengen bij onze klanten. We willen dat ze als mens het beste uit zich zelf gaan halen. We gaan niet voor de korte termijn, wij willen blijvende resultaten realiseren.

Wat vragen wij?

– beschikbaar in de avonduren voor 10-15 uur in de week
– afgeronde sportopleiding en relevante werkervaring
– goede basiskennis van krachttraining
– passie voor sport
– verantwoordelijk en zelfstandig kunnen werken
– Communicatief zeer sterk en goed ontwikkeld inlevingsvermogen
– Bereidheid om te leren en je in te zetten om de best mogelijke trainingen te geven aan onze klanten

Geinteresseerd? Stuur je cv en motivatie met pasfoto naar onne@movemore.nl t.a.v. Onne van Elburg. Laat ons weten wat jij kan bijdragen aan de Missie van MoveMore! We zien je sollicitatie graag tegemoet. Mocht je nog vragen en/of opmerkingen hebben naar aanleiding van de advertentie dan kun je bellen naar 06-39197363

About the Author:

Leave a Comment!

Your email address will not be published. Required fields are marked *