Personal trainer| Move More

personal trainerPersonal training is dé manier om op een veilige en verantwoorde wijze optimaal aan uw doelstellingen te werken. Dankzij personal training leert u wat u kunt doen om uw gewenste figuur te krijgen, welk trainingsschema het beste voor u werkt, wat voor voedingspatroon bij u past en welke oefeningen daarbij van belang kunnen zijn. Een goede personal trainer helpt u niet alleen met de training, maar kijkt naar uw gehele leefstijl. Onze personal trainer en tevens oprichter van Move More, Onno van Elburg, is zelf fanatiek sporter met veel ervaring en staat klaar om u te helpen om uw doelen te bereiken!

Jouw personal trainer – passie voor sport

Een passie begint met een gevoel. Na dat onze personal trainer Onno van Elburg zijn diploma behaalde op het CIOS (centraal instituut opleiding sportleiders) met als hoofdrichting fitness is hij niet stil gaan zitten. De basis was gelegd maar fitness is zo veel meer dan vele zullen denken. Om andere te inspireren en motiveren heeft onze personal trainer Onno van Elburg de nodige cursussen gevolgd met betrekking tot training en voeding. Daarnaast is hij gekwalificeerd sportmasseur vanuit het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS) en heeft hij een internationaal erkende National Academy of Sports Medicine (NASM) personal training opleiding vanuit Amerika met succes afgerond. Met ondertussen alweer elf jaar aan ervaring blijft het sporten heerlijk, Maar waar zijn andere passie op gericht is, is het motiveren van anderen. Sporten is leuk, maar sporten met zijn allen is nog velen malen leuker!

 

Neem contact met ons op

Door de verschillende manieren van trainen zit er voor iedereen een passende vorm tussen. Samen met u kijk ik naar u lijfstijl en uw wensen. Wilt u graag gezonder leven? Een betere conditie? Of heeft u andere wensen waar u ondersteuning bij kunt gebruiken? Twijfel niet langer en neem gerust contact met ons op. Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie over Move More? Stuur uw vraag naar Onno@movemore.nl of neem telefonische contact op via 06-39197363 . Neem een kijkje op onze Facebook pagina voor meer leuke informatie, foto’s en filmpjes!

Contact
  • Trainen met gewichten
  • Lichaamsverandering
  • Persoonlijke doelen
  • All-in-one concept
  • Voedingsbegeleiding
  img