Over MoveMore

movemore_personal_training_over_movemore_onne_van_elburgMoveMore is opgericht in 2010 door personal trainer Onne van Elburg. Onne is zelf een fanatiek sporter met veel ervaring.
Zo heeft hij 17 jaar ijshockey gespeeld, bij clubs als Utrecht en Heerenveen. Met Jong Oranje heeft hij zelfs aan een aantal prachtige wereldkampioenschappen mogen deelnemen .

Fitness, streethockey, wielrennen, langebaanschaatsen, hardlopen, rugby, skiën en snowboarden zijn andere sporten die hij met veel plezier heeft beoefend of nog steeds beoefent.

 

MOVEMORE: PASSIE VOOR PERSONAL TRAINING

Zelf sporten vindt hij natuurlijk heerlijk, maar zijn andere passie is mensen in beweging krijgen, wat als logisch gevolg heeft geresulteerd in zijn beroep als personal trainer.

Hiervoor heeft hij de nodige cursussen en opleidingen m.b.t. training en voeding gevolgd. Zo heeft hij onder andere zijn CIOS diploma behaald met fitness als hoofdrichting, daarnaast is hij gekwalificeerd sportmasseur vanuit het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS) en heeft hij de internationaal erkende National Academy of Sports Medicine (NASM) personal training opleiding vanuit Amerika met succes afgerond.  Onne is nu 11 jaar als trainer werkzaam in de fitnessbranche.

Hij zou ook u graag de voordelen laten ervaren van meer bewegen.


Klik op de pictogram om de gewenste diploma te bekijken.